AC/DC

Az AC/DC Találd meg a helyed program saját erőből a VGYKE újdonságaként még 2013 októberében indult el. Nagy érdeklődés mellett, több Sikeres látássérülteket bemutató klub került megrendezésre. Számos piknikreggeli keretei között vettük fel a kapcsolatot nyílt munkaerő-piaci cégekkel. A látássérült hallgatók felkutatása érdekében pedig több egyetem és főiskola fogyatékosügyi koordinátorával ismerkedtünk meg. Fejlesztő programot hirdettünk a látássérült főiskolán/egyetemen tanuló hallgatók számára.

Az AC/DC Találd meg a helyed! Programunk, megújult formában indul újra. A program 2018-ban támogatást nyert az FSZK foglalkoztatás 2018 pályázatán.

A bevonódás, az elköteleződés, a céltudatosság és a motiváció áll a programunk középpontjában.

Lényeges számunkra, hogy hitelesen és gyakorlati módon tudjuk közvetíteni az információkat a fiatal látássérültek számára, hogy képet kapjanak a munkaerő-piacon szükséges tudások és kompetenciák aktuális helyzetéről.  Másrészt fontos, hogy a munkáltatók is képet kapjanak a fiatalokról. Ez a kölcsönös közelítés adja meg az alapot egy későbbi együttműködéshez, ami reményeink szerint egy mindkét fél részére gyümölcsöző munkavállalás lesz.

Több programot is tervezünk, csak néhány ezek közül:

-stylist szolgáltatás,

– motivációs nyári tábor,

– Sikeres látássérülteket bemutató 4 alkalmas klub,

– munkakörök bemutatkozása munkáltatóknál, valódi munkakörnyezetben…

…és még sok más hasonlóan izgalmas program várja a jelenleg főiskolán/egyetemen tanuló látássérült hallgatókat!

 

Hívj minket és írj nekünk!

Elérhetőségeink:

Pál Szilvia programkoordinátor

Telefon: 06 30 49 90 388

E-mail: acdc@vgyke.com

FB oldal:

Bemutatkozó anyagok:

bemutatkozó pdf formátumban

bemutatkozó pptx formátumban