Hírek

A képen egy Iphone SE készülék látható

Július 1-jétől elérhető a Távszem ügyfélszolgálata

Gőzerővel folynak a Távszem szolgáltatás optimalizálási munkálatai.

A grafikán egy kedves, fekete rövid hajú, pink szemüvegkeretes  fiatal lány látható, a fülében pink és zöld karika fülbevalóval.

Ez valóban Fülbevaló!

A Klubrádió "Fülbevaló" műsorában hallható riport Fodor Ágnessel, a VGYKE elnökével és Petneházy Emőkével, az AKKU Egyesület vezetőjével. A téma örök: A vizuális kultúra mindenkié!

A klubtagok az asztal körül ülve beszélgetnek.

Ha végre itt a nyár!

Júliusi klubnapunkon szerencsére kellemes idő volt, így tagjaink is örömmel jöttek el a Zuglói Civil Házba 2019. július 10-én.

A tagok a Városligetben sétálnak.

Városligeti séta

Kellemes napot töltöttünk el a városligetben.

A Magyar Katolikus Rádió logója

Az ÉLETRE-VALÓ Családi Magazinban a VGYKE

A Magyar Katolikus Rádió ÉLETRE-VALÓ családi magazinban hallható riportműsor a VGYKE nagysikerű audiónarrációs projektzárójáról. Megszólalók: Somorjai Ágnes - Vakok Iskolája intézményvezető, Fodor Ágnes - VGYKE elnök, Petneházy Emőke-AKKU Egyesület vezető, Siba Henriett - Centrál Színház produkciós vezető.

Az előadó és a klubtagok az asztal körül ülnek.

Segít a Holdsugár

A VGYKE rákosmenti lámpásai klubot tartottak július 2-án, ezúttal a rákosligeti Katolikus Körben.

A Zugló TV logója

A Zugló TV-ben is a vizuális kultúra mindenkié

Színházi előadásokat és képzőművészeti alkotásokat ismerhetnek meg a látássérültek audiónarráció révén. A sikeres kezdeményezésről Fodor Ágnes, a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületének elnöke és Mészáros Ágnes alelnök beszélt. A műsorvezető Ferencz Gábor főszerkesztő.

A gyerekek körbe állják Hablaty kutyát, egyikük simogatja.

Érzékenyítés csöppségeknek

Egy meleg júniusi napon, a Hétszínvirág Óvoda udvarán kíváncsi szempárok figyeltek bennünket. Az ovisok nagy érdeklődéssel, izgatottan hallgatták mondandónkat.

A fotón a nagy tárgyalótermet látjuk a hosszú, fehér asztalokkal. Mögöttük a nielsenesek és a látássérültek ülnek. Szemközt, kék ruhában egy vezetőre szegeződnek a tekintetek. Mellette fehér felsőben Fodor Ágnes ül, tőle jobbra az AC-DC projektre jelentkezők csoportja.

Meglepetés a Nielsen-Workshopon

Nagyon kedves fogadtatásra találtak mindazok, akik az „AC-DC Találd meg a helyed!” csapatával Workshopra érkeztek a Nielsen Közönségmérés Kft.-hoz 2019. június 26-án, délelőtt. És még ezután jött a java.

A fotón vidám csoportképet láthatunk, a bal oldalon a Kézenfogva Alapítvány két vezetőjével, majd Fodor Ágnessel, Pál Szilvia moderátorral, Taskovics Adéllal és Száraz Bálinttal.

Sikertörténetek impozáns környezetben

Mikor az „AC-DC Találd meg a helyed!” projektben azon gondolkoztunk, hogy milyen helyszíneket válasszunk, egy dologban mindenki egyetértett: különlegeseket. Ahová nem mindennap jut be az ember. Nos, ezúttal a Gundel Étterem lett ez a hely, és idevártuk vendégeinket 2019. április 30-án, kedden 15 órakor. A találkozás Taskovics Adéllal és Száraz Bálinttal hasonlóan különleges volt.

A sajtótájékoztató résztvevői körben ülnek, háttérben a kivetítő vászon. Előtte ül Fodor Ágnes, a VGYKE elnöke és Mészáros Ágnes alelnök vakvezető kutyájával, Ionnal.

A vizuális kultúra mindenkié

A VGYKE 2019. június 25-én tartotta a vizuális kultúra mindenkié sajtónyílvános záróeseményét.

A klubtagok csoportja a zsiráffal.

A Rákosmenti Lámpás Klub az Állatkertben

2019. június 25-én a VGYKE rákosmenti lámpások csapata az Állatkertbe látogatott.