Tájékoztató a tisztújításról

A VGYKE felhívása

Tisztelt Tagtársunk!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a VGYKE jelenlegi vezetőségének 5 évre szóló mandátuma ez év végével lejár.

Ezért a VGYKE-nek a 2019. május 16-án megtartott éves közgyűlésén kívül még egy közgyűlése lesz, amely választóközgyűlésként kerül összehívásra.

Ennek időpontja 2019. szeptember 28. Helyszíne a Nádor terem.

Tájékoztatjuk a tagtársakat, hogy a VGYKE elnöksége megkezdte az előkészítő munkálatokat. Az egyesület alapszabályának és választási szabályzatának megfelelően, a 2019. május 16-i közgyűlésen pedig a jelenlévők megbízást adtak az egyesület jelölő bizottságának a feladataik megkezdésére.

A jelölő bizottság 5 tagból áll, Oláh Istvánné, Zsótér Zsuzsanna, Taskovics Adél, Tóth Titusz Nándor és Papp Kristóf.

A közgyűlés a 8-12/2019.05.16. határozataival név szerint felhatalmazta a jelölő bizottság tagjait, hogy a közgyűlést követő 60 nap alatt gyűjtsék össze a tagságtól érkező javaslatokat, a következő 5 éves ciklusban (2020.01.01. – 2024.12.31.) vezető tisztséget vállaló személyekre és összesítsék azt.

Tájékoztatjuk a tagokat, hogy a jelölő bizottság hivatalos e-mail-es és telefonos elérhetősége az alábbi, melyen várják a megkereséseket:

E-mail: jb.vgyke@gmail.com

Tel: 36 30 153-1451; 36 30 153-1452

A jelöléseket írásban, e-mailben kell megküldeni a jelölő bizottságnak. A jelölésre rendelkezésre álló idő 60 nap. Jelölni minden nagykorú, érvényes tagsági jogviszonnyal rendelkező tagra lehet. Jelöléseket leadni elnökre, elnökségi tagra, felügyelő bizottsági tagra lehet. Ezt követően a jelölő bizottság összesíti és megkeresi a jelölteket, és a jelöltség elfogadásáról írásban nyilatkoztatja őket. Az összesített listát a közgyűlési meghívóval, a tisztújító közgyűlés előtt 30 nappal minden tag meg fogja kapni elektronikusan és postai úton, ahogyan az egyesület alapszabályában szerepel. A jelölteknek elképzeléseikről, terveikről programot kell írniuk, melyet a közgyűlésen majd személyesen elő kell adjanak.

A szeptemberi választóközgyűlésen is lehet személyesen jelölni, viszont az előkészítő munkálatok fontossága miatt, kérjük, hogy a megjelölt 60 napon belül tegyék meg jelöléseiket írásban a bizottság felé, aki szeretne élni javaslatával!

Köszönjük aktív közreműködésüket!

A VGYKE logója

Feltöltve: | Utolsó frissítés: