Mi van a polcon? Friss ajánlatok a Láthatár bolt készletéből!

Fogadják szeretettel legújabb ajánlatainkat:

Új típusú gyógyszeradagoló/tároló kapható üzletünkben, mely egy hetes kiosztású (7 tárolóból áll) és napi 4 adagos. A napi tárolók laposak, kis helyen elférnek és tetejük sima felületű, így könnyen elhelyezhető rajta a tetszőleges jelölés, Braille írás. A heti tárolókat „toronnyá” össze lehet rakni, így egyben is könnyen szállíthatóak.
Ára: 1400 forint

A közkedvelt szemüvegre csíptethető nagyító, mely kétszeres nagyítást biztosít ismét megtalálható készletünkben! A kicsi, könnyű, de ugyanakkor tartós kis eszköz egyből sokak kedvencévé válik, hiszen a szemüvegre csíptetve használat közben mindkét kéz szabaddá válik. A termékhez jár egy praktikus, puha belsőrésszel ellátott kis tok, ami megvédi a karcolásoktól a nagyítót.
Ára: 3500 forint

Játékos kedvűek figyelem!
A mindenki által ismert malom társasjáték fából készült változatát ajánljuk figyelmükbe! A játék tartalmas és szórakoztató játékidő eltöltésére csábít! Ez a típusú malom, látó és látássérült számára egyaránt használható, a figurák és maga a játék lap is fából készült időtálló, kisméretű és jól érzékelhető.
Ára: 1700 forint

Kedves Vásárlóink!

Egyesületünk 2017-ben meghatározó mérföldkőhöz érkezik, hiszen a Láthatár bolt idén október 15.-én ünnepli fennállásának 5. születésnapját, melyet szeretnénk méltón meg is ünnepelni! Már csak 4 hónap és ünnepelünk! Ezen alkalomból rengeteg meglepetéssel és akcióval készülünk, melyekről hónapról-hónapra adunk majd hírt, így még inkább érdemes lesz figyelemmel követni eseményeinket!

Visszaszámlálás indul!

Júniusi meglepetés akció a szülinapostól: azon vásárlóink, akik 3.000 forint felett vásárolnak Láthatár boltunkban, egy vászon bevásárló táskát kapnak ajándékba! A vászon táskák tartósak, használatuk kényelmes, kis helyen elférnek és nem utolsó sorban a műanyag társaikkal ellentétben sokkal környezetkímélőbb megoldást jelentenek a jövőre tekintve!

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy Egyesületünk segédeszköz boltja teljesen akadálymentesen megközelíthető! Az utcáról vezetősáv és rámpa segíti a bejutást, az épület és az üzletünk bejárata pedig széles szárnyú, így kerekesszékkel is könnyű a bejutás.

Várjuk szeretettel Önt is a Láthatár boltban!

Katona Zsuzsanna és Eleki Abigél

1146 Budapest, Hermina út 57. (72-es és 74-es troli Bethesda utcai megállója)

További információ:
Telefon: 06-1/384-55-41 , +36-70/383-36-11 vagy +36-70/984-85-93
e-mail: lathatar@vgyke.com
Nyitva tartás: H-Cs: 9-17, P: 9-15

Feltöltve: | Utolsó frissítés: