Meghívó egyesületünk éves közgyűlésére

A Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete (VGYKE) 2019. május 16-án 9 órai kezdettel tartja éves közgyűlését, melyre szeretettel várjuk minden kedves tagtársunkat.

Helyszín: a Vakok Általános Iskolájának Nádor terme (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 39.)

Napirend:

  • 1. Elnöki köszöntő (Fodor Ágnes elnök)
  • 2. A felügyelő bizottság 2018. évi jelentésének megismerése és elfogadása (Dr. Erdélyiné Szabó Gyöngyi F. B. elnök)
  • 3. A 2018. évi közhasznúsági jelentés, és szakmai beszámoló valamint a mérlegbeszámoló megismerése és elfogadása (Fodor Ágnes, Madár Ildikó könyvelő)
  • 4. Az egyesület 2020. évi tagdíjának meghatározása (javaslat: 1500 Ft., kedvezményes tagdíj 600 Ft. A 14 éves kor alatti
    gyermekeknek, valamint a kistérségi egyesületeknél tag látássérülteknek)
  • 5. Az Egyesület 2019. évi költségvetésének elfogadása (Fodor Ágnes elnök)
  • 6. A VGYKE jelölőbizottságának bemutatkozása és megbízása
  • 7. Egyéb információk, hozzászólások, javaslatok

A közgyűlésen résztvevőknek pizzaebédet a helyszínen biztosítunk.

A közgyűlés szüneteiben a Láthatár segédeszközboltunk árukínálatát a helyszínen megismerhetik és kedvezményesen vásárolhatnak!

A VGYKE közgyűlésén rendkívül kedvezményes masszázsbérlet vásárolható 5+1 alkalmas 6.500 Ft, mely felhasználható az egyesület frissítő és gyógymasszázs szolgáltató egységeiben!

Amennyiben a közgyűlés 9 órakor nem határozatképes, úgy azt az egyesületi alapszabály IV. fejezet 1/8. pontjában leírtak szerint 30 perccel később a jelenlévő tagság létszámától függetlenül megtartjuk.

A közgyűlésen való részvételt regisztráció előzi meg, ezért valamennyi tagtársunkat kérjük, feltétlenül hozza magával tagsági könyvét!

A regisztrációnál a tárgy évi tagdíj is befizethető.

Kérjük, tiszteljen meg bennünket megjelenésével! Önt és családját, kísérőjét is nagy szeretettel várjuk! Részvételére feltétlenül számítunk!

Fodor Ágnes sk.
elnök

A VGYKE logója

Feltöltve: | Utolsó frissítés: