Gyere velünk a Nielsenhez!

Kiváló lehetőséget kínálunk ismét. A Nielsen Közönségmérés Kft. várja a felsőoktatásban tanuló vagy már diplomával rendelkező látássérült érdeklődőket Workshopra június 26-án, 10 órakor.

A megfelelő adat húzza meg a találgatás és tudás közötti határt. A Nielsen adatok mögött valódi tudományos háttér áll, így többé nem kell azon tűnődnie, mit hoz a jövő. Tudni fogja.

Ezek a büszke mondatok állnak a multinacionális Nielsen Europa magyarországi cégének a honlapján.

Hogy mi a profiljuk? Elsősorban a műszeres televíziós közönségmérés, amire világszerte nagy szükség van a kereskedelmi televíziók megjelenése, a televíziós csatornák, valamint a különböző vételi módok robbanásszerű elterjedése óta. A hirdetőknek lényeges információ, hogy televíziós kampányaikkal mely célcsoportot mikor, mely csatornán, hányszor és milyen jellegű műsorok környezetében lehet elérni. Másodsorban az utólagos elemzés, amelyből kiderül, hogy kifizetődőek lettek-e a kampányköltések.

Tehát főként a statisztikában jártas, az adatfeldolgozás, elemzés iránt érdeklődő ifjú látássérülteknek teremhet itt babér – a későbbiekben, ha lesz üres pozíció a cégnél. Ebben segíthet a kölcsön ismerkedés oldott légkörben, ahol az AC-DC csapatára is számíthatsz.

Helyszín: 1056 Váci u. 81.

Időpont: 2019. június 26. szerda, 10 óra

Előzetes regisztrációt kérünk itt: acdc@vgyke.com

AC-DC Találd meg a helyed!

A fotón az AC-DC Találd meg a helyed! logója látszik, kék mezőben, szöveges felirattal, fekete egyetemi sapkával.
A fotón az AC-DC Találd meg a helyed! logója látszik, kék mezőben, szöveges felirattal, fekete egyetemi sapkával.

Támogatók: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Nonprofit Kft.

Az EMMI logója

Az FSZK logója

Feltöltve: | Utolsó frissítés: