A VGYKE Szülő Példa Érték Program pályázata – nyerjen egy új IPhone-t!

A Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete pályázatot ír ki a Szülő Példa Érték programjának részeként, mely az FSZK Szülő 2018 pályázat keretében valósul meg.

Bárki pályázhat fogyatékosságra és életkorra való tekintet nélkül!

Milyen formában várjuk a pályamunkákat, és miről szól a pályázat?

Pályázhatnak egy rövid írásos, és képi, vagy videós anyaggal, vagy képzőművészeti alkotással.

A lényeg, hogy be kell mutatnia az alkotásnak azt a helyzetet, melyben szülőként sikerült kompetens és hiteles módon, eredményesen képviselni érdekeiket az intézményrendszerrel való együttműködésük során. Ha az Ön szülője képviselte az Ön érdekeit sikeresen, azt is írja meg nekünk! Ha a környezetében tud ilyen igaz történetet, azt is várjuk! (Utóbbit természetesen az érintettek engedélyével vagy anonimizált formában.)

Ezek a történetek nagyon változatosak lehetnek. Sikeres a gyermek valamiben, és ez a szülőnek is köszönhető? Kijártak egy ellátást, műtétet, orvosi kezelést, segítséget? A látássérült anyukának e-mailben küldi az ovi az aktuális programokat? A látássérült gyermek igényeit figyelembe veszi az integráló iskola?

Írja meg, mutassa meg, mondja el nekünk a sikeres érdekérvényesítés igaz történetét!

A pályaművek beérkezési határideje: 2019. március 10.

Egy személy legfeljebb három pályaművel pályázhat.

A pályaműveket az egyesület vezetéséből és meghívott szakemberekből álló zsűri díjazza.

A beküldők között értékes nyereményeket osztunk ki, gazdára találnak látássérültek által is használható játékok, első díj pedig egy új IPhone készülék!

A pályaműveket az alábbi címre várjuk elektronikusan: ugyfel@vgyke.com –a tárgy mezőben ez szerepeljen: „Szülő Példa Érték pályázat”

Pályázatát levélben vagy postai küldeményként is eljuttathatja hozzánk.

Postacímünk: 1380 Budapest, Pf.: 1075.

Pályázatát személyesen is átvesszük ügyfélszolgálatunkon, nyitva tartási időben!

Cím: 1146 Budapest, Hermina út 57.

Nyitva tartás: hétfőn, kedden, valamint csütörtökön 8-16 óráig, szerdán 8-17 óráig, pénteken 8-15 óráig

Kérjük, hogy a kapcsolatfelvétel céljából nevét és elérhetőségeit (telefon, e-mail cím) mindenképpen tüntesse fel az alkotás mellett!

A beérkezett pályaművek és a nyertes pályaművek kiállításra kerülnek.

Megjegyzés:

A pályázó tudomásul veszi, hogy a VGYKE kizárólagos tulajdonába kerülnek a pályázatra beküldött alkotások a pályázat benyújtásával. A pályázó a pályázat benyújtásával hozzájárul nevének, mint az adott pályázat alkotójának, és a pályaműve VGYKE általi korlátlan felhasználásához és korlátlan nyilvános közzétételéhez a VGYKE elektronikus felületein, valamint a VGYKE által szervezett kiállításon/eseményeken. A személyhez fűződő és egyéb (pl szerzői)jogok a pályázati anyag elkészítésével, majdani felhasználásával és nyilvános közzétételével történő esetleges megsértéséért való felelősség a beküldött pályaművek tekintetében a pályázót terhelik minden esetben!

A gyermekrajzon egy vidám család látható: papa-mama-kisfiú-kislány, akik mosolyognak, miközben egymást átkarolják.
Forrás: pixabay.com

Feltöltve: | Utolsó frissítés: