Megjelent a JAWS for Windows 2019 áprilisi frissítése

Örömmel jelentjük be, hogy az angol változattal egy időben magyarul is elérhetővé vált a JAWS 2019 április havi frissítése.

A frissítés legfontosabb újdonságai közé tartozik, hogy javult a weboldalak használhatósága az ARIA attribútumok jobb támogatásának köszönhetően, a Google Docs dokumentumaiban kényelmesebbé vált a navigáció a táblázatok cellái között.

Jelentős újdonság továbbá, hogy a Skype for Desktop alkalmazásban az INSERT+F8 paranccsal megjelenítheti a használható JAWS billentyűparancsok listáját.

A JAWS mostantól jobban támogatja a SecureCRT vagy más SSH szoftverek, és a távoli asztal használatát. A Profivox meghajtó szoftvere is kapott egy javítást a stabilabb működéshez.

A program értesíteni fogja a felhasználókat a telepíthető frissítés megjelenéséről. Amennyiben nem kap értesítést, aktiválja a JAWS súgójának Frissítések keresése menüpontját.

Azon felhasználóinknak, akik az ország licenc program keretében egyetemes hitelesítő kódot kértek, nem szükséges új licencet igényelniük, mert az az egyéves periódusa alatt megjelenő valamennyi támogatott szoftver verziófrissítését hitelesíti. Akik azonban még nem vették igénybe az ingyenes JAWS licencet, éljenek ezzel a lehetőséggel, és egy egyszerű webes űrlap kitöltésével igényeljék a használni kívánt szoftverhez a hitelesítési kódot az ország licenc weboldalán!

Forrás:

Megjelent a JAWS for Windows 2019 áprilisi frissítése

a képen a JAWS for Windows logója látható.
A kép forrása: blog.never.com

Feltöltve: | Utolsó frissítés: