Klubnap a masszázzsal és a Láthatár Bolttal a 18. kerületi lámpásoknál

2019 május 29-én megtartottuk havi klubnapunkat, melyre egyesületünk két munkatársa is ellátogatott.

Első körben Págány Noémit üdvözölhettük, aki a masszázs jótékony hatásairól tartott előadást, valamint beszélt arról is, hogy mely helyszíneken, intézményekben érhető el ez a szolgáltatás, ha esetleg bárkinek kedve támadna egy kiadós frissítő masszázshoz, vagy netán olyan betegséggel küzd, melyre javasolt. A masszázs alkalmazható reumatikus és ízületi megbetegedéseknél, emésztőrendszeri problémáknál, mint pl gyomor panaszok esetén; jótékony hatása van az idegrendszerre, csillapítja a fejfájást, de segít abban is, ha valaki állandó alvási gondokkal küzd. A gyógy- és frissítő masszázson kívül egyesületünk néhány masszőre nyirokmasszázst is végez, melynek célja a kötőszövetekben felgyülemlett nyirokfolyadék elvezetése, a nyirokpangás csökkentése, a méregtelenítés.

A Láthatár Bolt munkatársának személyében Pintér Dalmát köszönthettük, aki a bolt kínálatát, segédeszközeit ismertette és mutatta be, vásárlással egybekötve.

A tagok a bolt kínálatából vásárolnak.

Megemlékeztünk a tűzoltók védőszentjéről, Szent Flóriánról, majd következett a már megszokott kvízjáték, ahol tesztelhettük, okosabbak vagyunk-e, mint egy ötödikes.

Klubdélutánunkat beszélgetéssel, zenével és csemegézéssel zártuk.

Bernát Zsuzsanna és Juhos Róbert
Közösségi civilszervezők

A képen a klubtagok láthatók.

Feltöltve: | Utolsó frissítés: