Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete

Kiállítás megnyitóval készült a VGYKE

2014. május 21.
Fodor Ágnes a nyertesek gyűrűjében fotó

Fodor Ágnes a nyertesek gyűrűjében

A fotópályázat elsődleges célja az volt, hogy az egyesület a látássérültség témáját feldolgozó fotókon keresztül bemutassa, hogy a látássérültek világa színekben, vidámságban és örömteli pillanatokban is gazdag.

A kiállítás megnyitójára lelkesen készültek a szervezők. A teadélutánon mentával, citrommal és cukorral ízesített, nyugtató teákkal kedveskedtek a vendégeknek. A körülbelül másfél órás összejövetelt a díjátadó mellett zenei műsorral és a beküldött fotókból összeállított diavetítéssel színesítették.

A megnyitó első perceiben Bognár Márta, a Cserf-S marketing tanácsadója mondott köszöntőt. Ezt követték Fodor Ágnes, a VGYKE elnökének sorai, aki ünnepélyesen megnyitotta az eseményt. A nyertesek bemutatása során kiosztásra került az I. II. III. helyezett és a közönségdíjas nyereménye, melyet nagy örömmel, mosolyogva fogadtak a díjazottak.

Tara énekel fotó

Tara énekel

A délelőtt fénypontja kétségkívül a Panamából származó, látássérült Stephanie Tara Wills előadása volt, aki annak ellenére, hogy még csak most tanul magyarul, tökéletes kiejtéssel adta elő a „Most múlik pontosan” című dal akusztikus verzióját, melyet elismerő pillantásokkal és nagy tapssal nyugtázott a közönség.

Végezetül előkerültek a szeles, záporos órák után jól megérdemelt kamilla, menta és jázmin teák, így kötetlen beszélgetéssel, közös fotókkal és ismerkedéssel zárult eme jeles esemény.

Nagyon köszönjük minden pályázónak a beküldött műveit, a vendégeknek, hogy megjelentek megnyitónkon, a díjazottaknak pedig szívből gratulálunk!

A fotók a kiállítás keretein belül díjmentesen megtekinthetőek a Cserf-S nyitva tartás ideje alatt.

Az alkotó az alkotása előtt, I. helyezett fotó

Az alkotó az alkotása előtt, I. helyezett

Alkotó az alkotása előtt, II. helyezett. fotó

Alkotó az alkotása előtt, III. helyezett.

Alkotó az alkotása előtt, III. helyezett fotó

Alkotó az alkotása előtt, II. helyezett

Alkotó az alkotása előtt, Közönségdíjas fotó

Alkotó az alkotása előtt, Közönségdíjas

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Nyitva tartás:

Hétfő: 14:00-16:00
Kedd: 9:00-16:00
Szerda: 9:00-16:00
Csütörtök: 9:00-16:00
Péntek: 9:00-12:00