A masszázs volt a téma a kőbányai klubnapon

A kőbányai klub áprilisi összejövetelét, havi klubnapunkat 2019. április 8-án 15 órai kezdettel tartottuk meg a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban. Vendégünk Págány Noémi volt, aki a VGYKE gyógy- és nyirokmasszázs szolgáltatásáról tartott nekünk előadást.

Noémi azzal a meglepetéssel érkezett hozzánk, hogy a téma kapcsán összeállított számunkra egy pár kérdésből álló kvízt. A kérdésekre közösen válaszolgatva sok hasznos információt tudhattunk meg.

Noémi részletesen beszámolt nekünk arról is, hogy jelenleg mely helyszíneken vehető igénybe a masszázs, ahol szakképzett gyógymasszőrök nyújtanak elérhető áron nagyon magas színvonalú szolgáltatást. Ezután a különböző masszázsokról, valamint szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásairól is beszélgettünk.

A résztvevők érdeklődve hallgatták vendégünk előadását, ami után egy kötetlenebb beszélgetés alakult ki a témáról. Mindenki feltehette a felmerülő kérdéseit, megoszthatta eddigi tapasztalatait, jövőbeli terveit is a többiekkel. Így kiderült, hogy a kapott információk birtokában többen is készülnek kipróbálni a VGYKE masszázs szolgáltatását valamelyik helyszínen.

Bönde Katalin
Közösségi civilszervező

A klubtagok Págány Noémi előadását hallgatják.

Feltöltve: | Utolsó frissítés: