ACDC

“AC&DC – Találd meg a helyed!”

Felsőfokú tanulmányaid a végéhez közelednek, vagy az elmúlt pár évben fejezted be őket? Bizonytalan vagy, hogy merre indulj tovább?
Dolgozni szeretnél, de úgy érzed, hogy hiányzik még valami, ami sikeressé tehetné az álláskeresést? AC&DC programunk lehet a megoldás számodra!

Forrás: www.thrivesearch.com
Forrás: www.thrivesearch.com

Ha elakadást érzel magadban, a feladataidban, életedben, és segítségre lenne szükséged az elhelyezkedésben, a legjobb helyen jársz. Biztosan hallottál már néhány látássérült ismerősöd sikertörténetéről, és talán azon is elgondolkodtál, hogy vajon mi lehet a titkuk, hogyan jutottak el idáig?

Te is szeretnél közéjük tartozni?

Ha a fenti kérdések elindítanak egy érzést, gondolatot, hogy miért ne lehetnél Te is sikeres és megbecsült lenni a munkádban, örömmel tudatjuk Veled, hogy frissen elindult „AC&DC – Találd meg a helyed!” programunk keretein belül minden erőnkkel azon leszünk, hogy segítsük Téged ezen az úton. Szeretnénk támogatást nyújtani, hogy felkészülhess a munka világára, valamint képessé válj helyt állni a jövőben is.

Fontos, hogy tisztában legyél erősségeiddel és azon képességeiddel, amiknél fejlődést szeretnél elérni. Programunk segítségével lehetőséged nyílik rátalálni arra az „álommunkára”, mely tudásodat és lehetőségedet tekintve a legmegfelelőbb lehet számodra.

Mi nem hiszünk a csodákban, ellenben a befektetett munkában, időben és energiában igen! Csatlakozz projektünkhöz, fejleszd magad és találd meg a helyed a munkaerőpiacon!

Ha felkeltettük érdeklődésed, első lépésként kérjük, töltsd ki az alábbi regisztrációs űrlapot, mely segítségével jobban megismerhetünk Téged és az igényeidet. A regisztráció befejezéséhez kérjük, hogy mindenféleképpen küld el önéletrajzod az acdc@vgyke.com címre.

Regisztrációs űrlap

Facebook oldalunkon első kézből értesülhetnek programunk legfrissebb híreiről, tudnivalóiról!

Bízva a mihamarabbi viszontlátásban,

Elérhetőség: +36 70 377 3265

Pál Szilvia
projektmenedzser
acdc@vgyke.com

 

Új színek program – Coach képzés látássérültek számára

További híreink

 

 

Kérjük, 2016-ban is segítse a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületének munkáját adója 1%-ának felajánlásával! Adószámunk: 18185030-1-42 Bankszámlaszámunk: 10409015-90147559